Integer
FacebookTwitter Linkedin
Online boekhouden
DE MOGELIJKHEDEN

Scannen met de app

U scant de facturen direct bij binnenkomst met de app van Exact of met een andere standaard app of scanner. Deze facturen worden automatisch gesynchroniseerd in een persoonlijke gedeelde omgeving. Daarmee zijn de facturen ook toegankelijk voor ons.


Inzichtelijke transacties

Door middel van een bankkoppeling is het mogelijk uw transacties automatisch naar uw financiële administratie te verzenden. Met deze koppeling heeft u dagelijks actueel inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Betaalopdrachten worden direct vanuit de financiële administratie in uw persoonlijke bankomgeving geladen. U hoeft ze daarna alleen nog te autoriseren.


Actueel financieel dashboard

Met de app op uw smartphone of tablet en de automatische bankkoppeling, ziet u direct de meest belangrijke kerngetallen binnen uw onderneming. Denk daarbij aan de winst- & verliesrekening, openstaande debiteuren en openstaande crediteuren. Met het financieel dashboard zijn de meest actuele posities binnen handbereik. Efficiënt en handig als u met relaties in gesprek gaat.


Intensieve samenwerking

Met online boekhouden werkt u efficiënt en gestructureerd samen met ons. Door de intensieve samenwerking tussen u als ondernemer en wij als financieel adviseur, kunnen wij u beter adviseren bij een te nemen besluit..


Veilig in de cloud

Is online boekhouden veilig? Ja, de software wordt gehost bij gerenommeerde datacenters. Hierbij wordt zorggedragen voor het beheer, dagelijkse back-ups, de updates en het onderhoud van de servers. Uw administratie in de cloud is beter beveiligd dan op de server bij de boekhouder of bij u op kantoor.


Maatwerk is altijd mogelijk

De mogelijkheden zijn eindeloos en u bepaalt zelf, of in overleg met ons, hoe ver u wilt gaan. De gehele boekhouding automatiseren met een minimale administratieve inspanning? Of op de vertrouwde voet verder, maar dan wel met de garanties die cloud computing biedt? Een hybridemodel naar uw persoonlijke wensen, het beste van twee werelden. Alles is bespreekbaar.

De voordelen van online boekhouden op een rij

• online altijd toegang tot uw financiële administratie, waar u ook bent

• veilig, betrouwbaar en verrassend eenvoudig in gebruik

• snel uw administratie raadplegen en eenvoudig facturen versturen

• altijd inzicht in uw bedrijfsresultaten

• een financieel dashboard in een app zorgt ervoor dat u ook zonder computer gemakkelijk de belangrijkste kerngetallen bij de hand hebt

• updates, back-ups en onderhoud zijn volledig uitbesteed en veilig


Contact
Kanarielaan 7
2566 XX Den Haag
M 06 30338666
T 070 3505565
E info@optimuspecunia.nl